Støttekurve

Støttekurven anvendes ved at indsætte den i selve filterposen. Dette for at holde filterposen åben, samtidig med at den forbygger skader på posen. Vi hjælper dig med at finde det optimale match imellem støttekurv og filterpose.

Støttekurven – filterposens bærende konstruktion

Støtteposen fungerer som filterposens bærende konstruktion, ved at

holde posen oppe så den ikke falder sammen. Vi producerer støttekurve i adskillige materialer alt efter formål, og den kan overfladebehandles f.eks. i forbindelse med udsugning af ætsende gasser.

Konstruktionen af støttekurven

Filterposen evne til at fungere, afhænger af vidden imellem de vertikale tråde samt diameteren på disse. For at opnå maksimal rensning under brug, skal støtteposen kunne give sig en anelse.

Støttekurvens bund

Støttekurvens bund er udarbejdet så den ubesværet kan aftages, uden at beskadige filterposen. Det er vigtigt at målet er præcist, for at undgå der opstår skader på posen, eller for stor bevægelse på filteret, hvilket vil nedsætte filterets styrke.
Skal I bruge støttekurve til jeres filtre?

Støttekurve tilpasset jeres behov

Med vores mangeårige ekspertise i kundetilpassede løsninger, står vi klar til at give jer det bedste resultat. Vores løsninger vil altid være baseret på jeres specifikke situation, ønsker og behov.

DFV støttekurve:

Udarbejdes specifikt til jeres virksomheds unikke processer

Stor fleksibilitet i forhold til konstruktion, størrelse og materialer

Let at montere

Vi har stor erfaring med udarbejdelse af komplette løsninger, der inkluderer støttekurve, og vi hjælper gerne med jeres konkrete sag.